Social Icons

21 Ocak 2013 Pazartesi

Precisa Terazileri

1935 yılında İsviçrede kurulmuş olan Precisa laboratuvar alanlarında kullanılan terazilerin üretimi ve Dünya geneli pazarlamasını yapan kalitesi ve ürünleri ile birçok kişinin tercihi olan firmalar arasında bulunmaktadır. Gelişen teknoloji ile birlikte birçok model cihazda dokunmatik özelliği yanı sıra, darbe ve düşmelere karşı güçlendirilmiş çelik yapısı sayesinde daha fazla verim alabileceğiniz terazi sınıfının  en iyi markalarından olan precisa 2 yıl garantisi ile her alanda hassasiyet ve analitik olarak kullanım imkanı sağlamaktadır. Precisa test alanlarında yaygın olarak kullanılan serileri arasında Precisa Xm 50 serisi bulunmaktadır.Özel üretim olan teraziyi Türkiye temsilcilerinden aldığınız taktirde daha düşük fiyatlara alabilirsiniz.

  • Laboratuvar alanlarında satılan terazi fiyatlarından şikayetçimisiniz ?
  • Her firma size ayrı bir fiyat seçeneği mi sunuyor ?
  • Türkiye Precisa yetkili satıcısı ile daha düşük fiyatlara neden sahip olmayasınız ?
Precisa Xm 50 terazisi çeşitli özelliklere sahiptir.

Kurutma Sıcaklığı 30 - 170 ºC
Nem Hassasiyeti 0,01 %
Terazi Hassasiyeti 0,001 g.
Max Örnekleme 50 g.
Minimum Örnekleme 0.2 g.
Kefe Ölçüsü Ø 100 mm
Kalibrasyon Harici
Isıtma Modları Standart,hızlı,yumuşak
Lamba tipi Halojen
Haberleşme RS 232

Precisa xm 50 terazileri hakkında daha fazla bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. En uygun ödeme garantisi ile 2 yıl garantili olan hassas ve dokunmatik terazileri firmamızdan temin edebilirsiniz.

 

Neden Precisa

Sağlamlık konusunda birçok alanda tercih edilen 2 yıl garantili isviçrede üretilmiş olan hassas ve analitik özelliğe sahip olan terazi seçenekleri arasında yer almaktadır.

Dostlarımız

Mirc indir You can add link to improve page rank! This site is listed under Türkçe Directory İslami ve Temiz İçerikli Siteler Listesi

Nasıl Alabilirim ?

İnternetten veya telefon ile online olarak eft,mail order seçenekleri ile bu cihazı firmamızdan satın alarak Türkiye'nin tüm illerine gönderim imkanı ile sahip olabilirsiniz.